preskoči na sadržaj
Vijesti

Potpisan ugovor o izgradnji školske sportske dvorane u Rasinji

U prostorijama Osnovne škole Andrije Palmovića Rasinja danas je upriličeno svečano potpisivanje Ugovora o javnoj nabavi radova izgradnje školske sportske dvorane koji su uime nositelja i naručitelja projekta potpisali župan Darko Koren i načelnik Općine Rasinja Danimir Kolman, a u ime izvođača radova predsjednik Uprave tvrtke Radnik d.d. Mirko Habijanec.


Na samom početku uvažene goste u školi pozdravio je i najavio svečano potpisivanje ugovora „seoski bubnjar“. Ravnatelj škole Krunoslav Belaj pozdravio je sve prisutne i zahvalio županu Korenu i načelniku Kolmanu što su zajedničkim snagama prepoznali važnost izgradnje školske sportske dvorane od koje će veliku korist imati ne samo učenici naše škole, već i mnogi sportaši, te rekreativci.

Načelnik Kolman u svom obraćanju naglasio je značaj dvorane za širu lokalnu zajednicu, a župan Koren je izrazio zadovoljstvo što će stanovnici općine Rasinja dobiti modernu multifunkcionalnu dvoranu te je zahvalio svima koji su pridonijeli realizaciji projekta.

Svečanom potpisivanju ugovora prisustvovali su zamjenik župana Ratimir Ljubić, pročelnica županijskog Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek, pročelnik županijskog Upravnog odjela za financije, proračun i javnu nabavu Darko Masnec, zamjenik načelnika općine Marijan Hadelan, predsjednik Općinskog vijeća Zvonimir Fajfarić, predsjednik udruge Podravska gruda Josip Mlinarić, predstavnici medija i djelatnici škole.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Vesna Zamljačanec   datum: 15. 4. 2021.

 


Tražilica

Andrija Palmović

         

Andrija Palmović hrvatski je pjesnik rođen u Rasinji 27. studenog 1847. godine. Pisao je balade i romance, a tematski svjetovi vezani su ponajviše uz domoljubne i ljubavne motive.

 


Kalendar
« Lipanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


Korisni linkovi

Školski dokumenti
preskoči na navigaciju