preskoči na sadržaj

Osnovna škola Andrije Palmovića Rasinja

Login
 

Andrija Palmović

         

Andrija Palmović hrvatski je pjesnik rođen u Rasinji 27. studenog 1847. godine. Pisao je balade i romance, a tematski svjetovi vezani su ponajviše uz domoljubne i ljubavne motive.

 

Kalendar
« Kolovoz 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

 

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Donacija LCD projektora Područnoj školi Veliki Poganac
Autor: Vesna Zamljačanec, 4. 12. 2020.

Omladinska mreža Srba u Hrvatskoj koja djeluje pri Srpskom narodnom vijeću, provela je dosad mnogo radnih akcija u kojima redovito pomaže svojim raznovrsnim aktivnostima. Osnovna škola Andrije Palmovića Rasinja i njena područna škola u Velikom Pogancu uvijek su imali dobru suradnju s SNV-em, posebno kada je riječ o zajedničkim projektima ili pomoći pri nabavi potrebnih sredstava za rad.

 


Omladinska mreža je u Velikom Pogancu 24. listopada radno proslavila sedmi rođendan, čisteći prostorije stare zgrade koju je kupilo SNV-e, a 2. prosinca, članovi radnog tima Omladinske mreže Srba, Jelena Nestorović, Emina Đurašević i Igor Drvendžija, te predsjednik  VSNM-a Jovo Manojlović, razveselili su učenike i djelatnike PŠ Veliki Poganac donacijom dvaju LCD projektora.

Donirani LCD projektori došli su u pravi čas, jer stari više nisu u funkciji. Posebno nas veseli što u ova turbulentna vremena, gdje su ljudi sve više distancirani, postoje entuzijasti i organizacije koje nesebično pomažu drugima ulažući prije svega svoje vrijeme,  kao i sredstva. Od sveg srca zahvaljujemo članovima Omladinske mreže Srba i SNV-u , kao i predsjedniku Jovi Manojloviću na trudu i angažmanu u pronalaženju  sredstava za ovu vrijednu donaciju, koja će nam uvelike pomoći u boljoj i kvalitetnijoj organizaciji nastavnog procesa. Želimo im puno uspjeha u daljnjem radu!

Ravnatelj Krunoslav Belaj i djelatnici PŠ Veliki Poganac

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju