preskoči na sadržaj
Vijesti

On-line nastava

Dragi učenici, poštovani roditelji!Danas započinjemo treći tjedan nastave na daljinu. 


ONLINE NASTAVA

 

Dragi učenici, poštovani roditelji!

 

Danas započinjemo treći tjedan nastave na daljinu. Nadamo se da ste se uspjeli prilagoditi ovakvom načinu poučavanja i učenja. Većina učenika, uz pomoć i podršku roditelja, prati predviđene aktivnosti i izvršava postavljene zadatke. Samo kod manjeg dijela učenika još uvijek su prisutne manje teškoće i nedovoljna aktivnost. Svim učenicima i njihovim roditeljima upućujemo riječi pohvale i podrške uz poticaj da tako nastave i dalje.

I pred učitelje su stavljeni veliki izazovi jer i oni također moraju učiti i prilagođavati svoje načine poučavanja kako bi svaki učenik mogao naučiti predviđeno gradivo.

U ovakvim izvanrednim okolnostima svima nam se pruža prilika da ojačamo svoju snagu i izgradimo odgovornost te da pokažemo da možemo prevladati i ovakve situacije. Svjesni smo da su nam sada najviše potrebni motivacija i samodisciplina. Najvažnije je da sačuvamo svoje zdravlje i da ostanemo radosni i pozitivni.

Nastava na daljinu obavezan je oblik nastave u kojem su svi učenici dužni sudjelovati i izvršavati postavljene zadatke. Do sada su se sve aktivnosti vrednovale samo putem bilježaka u e-imeniku, a od početka travnja krenut će i brojčano ocjenjivanje.

O budućem načinu vrednovanja učitelji će dobiti upute od Ministarstva znanosti i obrazovanja, a tada  će o tome obavijestiti učenike i roditelje.

Ministarstvo Znanosti i obrazovanja objavilo je Preporuke o organizaciji radnog dana učenika tijekom održavanja nastave na daljinu koje možete detaljno proučiti na poveznici:

https://mzo.gov.hr/UserDocsImages/dokumenti/Vijesti/2020/Preporuke%20o%20organizaciji%20radnog%20dana%20ucenika%20tijekom%20odrzavanja%20nastave%20na%20daljinu.pdf 

Vjerujemo da ćemo zajedno uspjeti i da ćemo nakon ovog iskustva biti još bolji i snažniji. Svima želimo puno zadovoljstva i uspjeha u nastavi na daljinu.

Čuvajte sebe i svoje najmilije!

 

                                                                                              Vaša pedagoginja:

                                                                                                     Sonja GeciPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dubravko Stančec   datum: 30. 3. 2020.

 


Tražilica

Andrija Palmović

         

Andrija Palmović hrvatski je pjesnik rođen u Rasinji 27. studenog 1847. godine. Pisao je balade i romance, a tematski svjetovi vezani su ponajviše uz domoljubne i ljubavne motive.

 


Kalendar
« Lipanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


Korisni linkovi

Školski dokumenti
preskoči na navigaciju